Trendiga ljuspunkter

Våren är på intåg men ännu är det många mörka kvällar att ta sig igenom innan ljuset kommer att flöda större delar av dygnet. Därför tänkte vi idag ge lite tips på trendiga lampor att lysa upp kvällarna och skapa en skön stämning i hemmet. 

Mjukt sken…

Vilken lampa du väljer beror lite på vilken funktion den ska ha och på vilken plats i hemmet den ska placeras. Är det en lampa som inte ska ge något riktat ljus är det lampor som ger mjuka ljus som gäller. En trend för i vår är stora lampor i olika garn och textil material. Satsa på en lampa i någon kontrastfärg som bryter av på ett snyggt sätt mot den övriga inredningen.

Led-belysning…

Led-belysningen är fortfarande väldigt trendig och här kan många lampor placeras efter varandra för att ge en snygg effekt. Satsa på golv led-lampor i olika former och färger. Idag finns många olika lampor att välja på och en form som är helt rätt i vår är ovala eller ellips-formade lampor.

Industri stil…

Suget efter lampor i industri-stil står fortfarande högt och på många mässor inför våren, bland annat Formex-mässan, syns industrilampan hos nästan varje märke. Ett material som är extra trendigt för i vår är mässing och detta material passar perfekt på lampor i den industriella stilen.

Post navigation