Inred badrummet

Har badrummet äntligen fått sin välbehövliga renovering? Då väntar det roligaste av allt – inredningen. Nu när alla delar fallit på plats har du alla möjligheter till att inreda ditt badrum på bästa sätt. Badrummet skiljer sig en del från andra rum i hemmet när det kommer till inredning.

I badrummet vill de flesta ha en ganska sparsmakad inredning, vilket kan vara smart. Eftersom badrummet blir fuktigt är det inte så bra att ha för många saker, då de kan bli fuktskadade. Men du kan ändå göra fint med få och väl utvalda produkter.

shutterstock_304255124

För att skapa den där spaliknande känslan i badrummet kan du satsa på väldoftande ljus och goda tvålar. Köp gärna nya tvålkoppar som matchar stilen i badrummet.Något som brukar bli väldigt bra i badrummet är växter. Ta in gröna växter och ställ dem i vackra krukor antingen på golvet eller på ett bord. Beroende på vilken stil du är ute efter kan du hitta båda moderna produkter och helt andra stilar som orientaliskt.

Byt ut och variera dig

Fördelen med att inreda i badrummet är att du med enkla medel och en liten budget faktiskt kan förändra stilen ganska rejält. Här kan det nämligen räcka med att byta handdukar och mattor för att få en helt ny känsla. Även billigare produkter som ljuslyktor, växter och tvålkoppar kan ge rummet en ny känsla. Eftersom det finns oändligt många inredningsstilar för badrum kan det vara roligt att få lite inspiration innan du bestämmer dig. Kanske upptäcker du en ny stil som du blir sugen på.